Tuesday, July 28, 2009

28 CUP 2009: Keep The Amazing Beauty of Our Ocean!


SMAN 28 JAKARTA PROUDLY PRESENTS:
28 CUP 2009
"KEEP THE AMAZING BEAUTY OF OUR OCEAN"
AUGUST 3th - 7th 2009
@ GOR SOEMANTRI BRODJONEGORO

MINI SOCCER ; BASKETBALL ; WALL CLIMBING ; CHESS ; BRIDGE ; MODERN DANCE ; SAMAN ; VOCAL GROUP ; PBB

Closing Performances:
EFEK RUMAH KACA
THE BLENGGOES
SUARA MONO
COMING SOON
THE KATRINAS
& many more performances!!

HTM
Daily:
8000 IDR
Closing:
15000 IDR

SEE YOU THERE GUYS!

Bittersweet

I spent good time this afternoon. I was having a-silly-and-not-important conversation with my boy friends. My girls is so busy, they practiced for their play this Saturday, come and see them at GKJ and oh ya the rest are gone to Turkey. They're having folklore festival there. So this afternoon I ended up having the chit-chat with the boys.

I have twin friends. They are Tio and Sabun, the last one's real name is Dio, but yes we call him Sabun, soap in English, dont ask me why. They both are soooo silly. I knew Sabun first then Tio. At first I though Tio is more cool then his brother. But I never right about them. They just annoying you know!!!

Hey why am I talking them??? Ok stop talking about them. What's been on me lately? I'm busy with my school. Not the lessons. It's more about the extracuricullar things, the student council and my adventure club. July-September been my busiest months every year. And yeah I'm on them now. Wish me luck I'm doing good on those coming up things.

I put Bittersweet as the title because right now I'm listening to Bittersweet Poetry by Kanye West gt. John Mayer, no particular reason, really.

And on one month plus two weeks I will be 17. If I could pick one thing I would get on my birthday it would be tickets to watch F1 Race in Singapore. It's just wish, my mom never gonna make it true. Instead of wanting some things to get, I just hope having good celebration with my big family on Lebaran's day. Because yeah September 14th just one week before Lebaran. So dont forget!!!

It's nice to have time to write here again, xoxo
Afoi

Wednesday, July 22, 2009

Buat Kamu

Bintang bintang tak bicara
Walaupun seribu nada
Kau nyanyikan malam ini

Kau tau cinta bukan tabir kata
Tak perlu engkau tunggu selamanya
Kau impikan malam ini

Tak perlu dekat jika hati bisa rasakan hadirnya
Tak perlu terungkap sebab hidup rahasia
Bagiku cukup tuk menikmati yang ada dan terjadi
Semoga mengerti....

Buat Kamu - Syaharani

This song is lyrically, musically good. Parah gue suka banget sm lagu ini. Tiap malem ga absen gue dengerin (lebay), lagu pengantar tidur. Karena lagunya yang mendayu dayu jadi merilekskan tubuh setelah seharian berkutat dengan masalah masalah yang ga henti hentinya dateng, haha ini ngomongnya jadi ngelantur.

Ya, sekarang lagu ini bisa dikatakan gue banget! Setuju banget gue sm lagu ini. Ga semua hal perlu terungkap, karena hidup itu rahasia...................

Tuesday, July 21, 2009

you are the one I've been thinking of lately

Asal lo tau gue udah berkali kali pencet Backspace buat nulis post ini. Gue bener2 gatau mau nulis apa, sekarang gue cuma mau melepas kerinduan gue sama blog gue. Kasian dia ga ada yang mratiin haha.

Ada sesuatu hal baru yang gue pikirkan sejak Kamis minggu lalu. Ya, semenjak nonton Harry Potter and The Half-Blood Prince, gue selalu memikirkan hal ini. Shit!!! Gue sebel bgt kalo gue dalam keadaan kaya gini. Asli. Sebel bgt.

Oke ini post paling ga penting sepanjang karir blogging gue apa deh ini bahasanya. Yaudah deh ah sekarang lagi ujan nih, asik bgt ga sih malem2 ujan deres ada gledek2 gitu trs gue sambil dengerin lagu John Mayer. Gila aura ngantuknya makin kuat aja deh ini. Yaudah deh ah nanti gue cerita cerita lagi

xoxo,
Afoi

Saturday, July 11, 2009

Ignorance is a Bliss

And again
I better close my ears
than listening people talking about things

Silence is Gold.

Really.
I better shut my mouth
than
talking something unnecessary.

Saturday, July 4, 2009

Perjalanan dari Ujung ke Ujung Jakarta bagian II

sorry gue ga segera menceritakan perjalanan selanjutnya. jadi setelah ikut training HealthMapper sehari terus ketagihan gitu deh hahaha yaudah daripada tanggung akhirnya gue ikut sampai selesai, sampai hari Kamis.

Sekarang gue males cerita gue ngepost foto2 aja deh ya, ada dari kamera gue, kamera ka Nando dan kamera Prima.




none of these below are mine. it's prima's or ka nando's. so enjoy!

Andaru and Ramos

latihan sebelum ke tengah laut


ka Nando took it

He is ka Ijank. Prima took it

These below are underwater view from Ka Nando's camera.

Cukup sampai disini ya teman-teman. Gue lagi pilek, idung gue mampet dan udah lecet2. Gue butuh istirahat karena gue ada acara lagi sama URaL. Doakan gue cepet sembuh. Kalo mau liat lagi lebih banyak foto liat di Facebooknya Prima ato Ka Nando.

Bye,
Afoi